Пребарување
Евро
Македонски

ASTRON

Astron GPS Solar. Тој е единствениот часовник што може да се прилагоди на сите 39 временски зони на планетата Земја. Конечно, потрагата по точно време, насекаде на планетата, заврши. Со развивање на сопствен патент, ниско-енергетски GPS приемник, Seiko можеше да создаде часовник што автоматски добива време, временска зона, ден и датум од глобалната мрежа на GPS сателити. Ги препознава сите 39 временски зони на Земјата.

Погледнете како Грид Листа
Сортирај по
Фотографија од SSH047J1

SSH047J1

€2.656,00 вклучен данок искл.испорачување