Пребарување
Евро
Македонски

Контактирај не

СКОПЈЕ- Центар                                               СКОПЈЕ- East Gate

Адреса: ул. МАКЕДОНИЈА 53                          Адреса: ул. Беласица бр. 2

Тел: 02/3166-942                                                 Тел: 070-720-833

E-mail: megal@t.mk                                             E-mail: megal@t.mk

Работно време:                                                   Работно време:

Понеделник - Петок: 09:00 - 21:00                  Понеделник - Недела: 10:00 - 22:00

Сабота: 09 - 17:00

Недела: Затворено

Или можете да не контактирате преку нашиот форум. На вашето прашање ќе одговориме во најкус можен рок. Ви благодариме на довербата!

*
*
*