Пребарување
Евро
Македонски

СЕРВИС И ПОДДРШКА

Вашиот часовник заслужува особено внимание како би ве прател што подолго низ животот.  За професионално сервисирање часовници се потребни стручност, повеќегодишно искуство, прецизност, специфични алати, како и оригинални делови.

Пред да започне процесот на сервисирање, вршиме темелна дијагностичка анализа, со цел да се утврди што е потребно да се направи за вашиот часовник да ги задоволува потребните перформанси. Функционирањето на секој часовник треба да биде во согласност со неговите изворни функционални и естетски спецификации.

Нашиот сервис нуди широк спектар часовничарски услуги, меѓу кои: промена на батерии, промена на ремен и прилагодување на неговата големина, проверка на автентичноста, чистење на часовник и други поправки.

*Не вршиме проценка на вредност.